Welcome
Dobro Došli <strong>SSPFBL Forum</strong>.

Dobro došli na forum Saveza Studenata Poljoprivrednog Fakulteta. Da bi mogli ostavljati svoje poruke i pitanja morate se registrovati. Registrujte se i postanite član našeg foruma!!!!!<a href="/profile.php?mode=register">registracija</a>!

Agronomijada

Moderator: N___N

Agronomijada

Postby tanat on Mon Mar 17, 2008 11:52

i ove kao i mnogih drugih godina opet ce se ici na naucno alkoholnu manifestaciju Agronomijada
Trebaju mi vasa misljenja, o agronomijadi, sistemu odlaska, placanju , sponzorima.....
tanat

Postby N___N on Mon Mar 17, 2008 14:52

He he , naučno alkoholna manifestacija :lol: he he
Ma svakome bih preporučila makar jednom da ode, stvarno je odlično! Ja sam bila prosle godine, a planiram i ove... 8)
Nadam se da će malo bolje da se reguliše način plaćanja. I da će se bolje organizovati... A ne da se u autobusu daju pare i slično... Neka se odredi neka osoba koja će da prikupi pare, i da to bude sve uplaćeno par dana prije odlaska... Ko ne plati do nekog dogovorom utvrđenog termina, nema plaćanja i pravljenja zbrke na dan odlaska... Jos bi bilo zanimljivije da se uplate vrše direktno na račun SSPF, lijepo pokažeš priznanicu, da ne bi došli u situaciju da te parice odu u džep nekome od ...... :lol:
Aaaa daaa iskreno se nadam da ove godine nećemo ići sa Bajo tursom :) jer meni se još živi.... :)
N___N

Return to Savez Studenata PF