Welcome
Dobro Došli <strong>SSPFBL Forum</strong>.

Dobro došli na forum Saveza Studenata Poljoprivrednog Fakulteta. Da bi mogli ostavljati svoje poruke i pitanja morate se registrovati. Registrujte se i postanite član našeg foruma!!!!!<a href="/profile.php?mode=register">registracija</a>!

Da li treba otvoriti poseban dio foruma za profesore?

Da li treba otvoriti poseban dio foruma za profesore?

Postby Administrator on Wed Feb 20, 2008 14:41

Da li treba otvoriti poseban dio foruma za kritiku, pohvale, te neke zanimljivosti u vezi profesora :?:
Administrator
Administrator Foruma

Pozdrav!

Postby N___N on Wed Feb 20, 2008 15:15

Nije losa ideja, da malo i profesore ukljucimo... :lol:
N___N

Postby Lemi on Mon Mar 03, 2008 17:26

Naravno da ne treba otvarati poseban forum za profesore, vec ih samo uputiti da ovo cudo postoji i da se i oni ukljuce tu ako imaju interesa!
Englezi uce na Oxfordu, Francuzi na Sorboni, a Srbi ko Srbi na svojim greskama...
Lemi

Postby jilguero on Mon Mar 03, 2008 22:28

poseban forum ne treba, ali bi mogli da procitaju ovde sta mi mislimo o njima...
Last edited by jilguero on Tue Mar 04, 2008 21:19 , edited 1 time in total.
jilguero

Postby N___N on Mon Mar 03, 2008 22:42

Ma nije se ni mislilo na poseban forum... Šta su oni više posebni od nas... 8) Već uopste na ovom forumu, dio na koji bi se i oni mogli javljati, ali sa pravim predstavljanjem, ne lažnim nickom :lol: ... Makar tako sam ja razumjela... ako griješim ispravite me :)
p.s. jilguero nickovi i jesu čudo, ko zna da se iza vašeg nicka ne predstavlja možda naš dekan :lol: hehe
N___N

Re: Da li treba otvoriti poseban dio foruma za profesore?

Postby mladjo on Thu Mar 06, 2008 11:13

sspf wrote:Da li treba otvoriti poseban dio foruma za kritiku, pohvale, te neke zanimljivosti u vezi profesora :?:
:shock:
kada bih neki profesor znao ovo koristiti...a boga mi i kada bih ga interesovalo....mozda!!!
mladjo

Postby Administrator on Thu Mar 06, 2008 14:00

ma cim bi mi nesto napisali o njima sazna li bi ti i to veoma brzo i naucili kako se koristi.
Administrator
Administrator Foruma

Postby N___N on Thu Mar 06, 2008 14:07

Ma saznaće oni za ovo... Samo polako, da se baci još koji komentar o njima, da ovo malo živne... Ima da dolete na sajt i forum.... :lol:
N___N

Postby Administrator on Thu Mar 06, 2008 14:20

I te kako mene samo cudi kako jos nisu dosli :twisted:
Administrator
Administrator Foruma

Postby ilija on Tue Mar 11, 2008 14:57

sspf wrote:Da li treba otvoriti poseban dio foruma za kritiku, pohvale, te neke zanimljivosti u vezi profesora :?:

Kao i svagdje u svijetu, tako i kod nas studenti imaju pavo da otvoreno kritikuju rad profesora posebno njihov odnos prema studentima. Toga se ne treba ustručavati.
Kao što vidite, da i profesore interesuje vaš forum a interesovaće ih i više ako kritike, a i pohvale zašto ne, budu bez unošenja previše ličnog, odnosno da to bude koliko je moguće objektivno.
Moja sugestija je da ovaj forum bude ako je moguće otvoren bez pristupne šifre, odnosno da bude javan, a da administrator uvredljive komentare briše.

Želim vam mnogo uspjeha
Prodekan
ilija

Postby VUCKO on Tue Mar 11, 2008 15:22

NE TREBA :evil: :evil:
OKO ZA OKO,I SVI CE MO BITI SLIJEPI
VUCKO

Postby djordjevet on Thu Mar 13, 2008 20:53

sspf wrote:I te kako mene samo cudi kako jos nisu dosli :twisted:

tu smo, ne brinite...samo vi pisite... :wink:
...sve počinje i sve se završava u biblioteci...ne postoji ništa izvan knjiga...
djordjevet

Postby djordjevet on Thu Mar 20, 2008 20:15

ilija wrote:Moja sugestija je da ovaj forum bude ako je moguće otvoren bez pristupne šifre, odnosno da bude javan, a da administrator uvredljive komentare briše.

Želim vam mnogo uspjeha
Prodekan

slozio bih se sa profesorom, forumu ne moze da se pristupi ako niste registrovani, sto vjerovatno odbija neke ljude koji bi mozda zeljeli da samo citaju...
administratori svakako mogu da obrisu ako neki komentar nije prikladan, tako da mislim da bi pregled foruma i postova trebao biti dostupan i neregistrovanim korisnicima...
...sve počinje i sve se završava u biblioteci...ne postoji ništa izvan knjiga...
djordjevet

Postby Administrator on Fri Mar 21, 2008 17:27

Ok nije problem otvoricemo forum da bude javan, ali ce registracija ostati i dalje iz toga razloga da nebi bilo kakvih upada na sistem.
Administrator
Administrator
Administrator Foruma

Return to Poljoprivredni Fakultet