Welcome
Dobro Došli <strong>SSPFBL Forum</strong>.

Dobro došli na forum Saveza Studenata Poljoprivrednog Fakulteta. Da bi mogli ostavljati svoje poruke i pitanja morate se registrovati. Registrujte se i postanite član našeg foruma!!!!!<a href="/profile.php?mode=register">registracija</a>!

omladinski forum, subota 1.mart

Moderator: N___N

omladinski forum, subota 1.mart

Postby jilguero on Sat Mar 01, 2008 19:17

jeste li gledali Omladinski forum?
kakav vam je komentar?
jilguero

Nista posebno....

Postby N___N on Sun Mar 02, 2008 12:21

Kako su to najavili, mislila sam napokon će se razotkriti neke stvari... ali je očigledno bila samo prazna priča.... :idea: Onaj Kragulj, nije ni uspijevao da dođe do riječi... Postave mu pitanje, on krene da odgovara... Prekine ga voditelj... Na drugoj strani Grubor.... Ma nista posebno... Uglavnom, ništa što već nismo znali :lol: Najsimpatičniji mi je bio onaj profa sto je predstavljao Rektorat... 8) Uživao čovjek gledajući kako se studenti svađaju :D
N___N

Re: Nista posebno....

Postby jilguero on Sun Mar 02, 2008 21:48

N___N wrote: Najsimpatičniji mi je bio onaj profa sto je predstavljao Rektorat... 8) Uživao čovjek gledajući kako se studenti svađaju :D

dok se mi svadjamo, oni rade sta hoce... :evil:
Last edited by jilguero on Tue Mar 04, 2008 21:20 , edited 1 time in total.
jilguero

a

Postby Administrator on Mon Mar 03, 2008 12:32

a pa morace i to jednom na vidjelo izaci
Administrator
Administrator Foruma

o Soblu

Postby Hed on Mon Mar 03, 2008 17:05

Neznam sta da vam kazem za cetiri godine postojanja oni se samo zalagali brate ovi momci za mjesec dana sredise kurseve jezika pa ko je tu bolji/?
Hed

Postby N___N on Mon Mar 03, 2008 22:47

Hed... ne hvali unaprijed :lol: .... Neka se još malo dokažu... jesu na dobrom putu.... Ali svima se novac osladi... :)
N___N

ko nas predstavlja???

Postby dipl. selj on Thu Mar 06, 2008 11:18

Pa ljudi vidjesmo kakvo je iskustvo naseg dosad prvog covjeka krovne organizacije /PREDSJEDNIK RAZREDA U OSNOVNOJ I SREDNJOJ ŠKOLI/ :cry: :cry: :cry:, tako da ni malo ne čudi što su se samo zalagali. Ipak za tako važnu i odgovornu poziciju treba imati neko iskustvo. Ako ti je sa 29 godina jedino iskustvo to što si bio predsjednik razreda, a sredina nije u tebi prepoznala "kvalitet" onda bi bilo logično zaključiti da te je tu neko postavio.
Ali ovaj bez iskustva je, hajde da kažemo i "dobar", ipak on je tu samo figurativno postavljen. Čovjek, tehnički sekretar kažu, inače se bavi samo tehničkim stvarima, npr. ažurira sajt, kuca dopise, pečatira, odnese Kragulju da potpiše i šalje svim mogućim i nemogućim, čuva pečat, ima 35 godina i ne pojavljuje se nigdje (stvano ne znam zašto!!!), ali kad počne da galami ljudi koji uče u domskoj čitaoni ne mogu da uče (možda je i to u opisu posla). Ljudi stare i to je prirodan fiziološki proces i logično bi bilo da se okreću nekim drugim stvarima u životu, čemu se i dalje zaj... sa studentima!!! Ali od svakog pravila ima izuzetaka. Oni ostvaruju prihod iz projekata koji nisu projekti preko honorara koji nisu honorari, a šta su to uradili za 30.000 KM koliko godišnje dobiju od Ministarstva.
Da ne žurimo previše unapred, vrijeme će pokazati ko je bolji. Ništa nije idealno i uvijek će biti onih u opoziciji koji sve osporavaju, ali ovi Parlamentarci su dobro počeli....
dipl. selj

Return to SOBL