Welcome
Dobro Došli <strong>SSPFBL Forum</strong>.

Dobro došli na forum Saveza Studenata Poljoprivrednog Fakulteta. Da bi mogli ostavljati svoje poruke i pitanja morate se registrovati. Registrujte se i postanite član našeg foruma!!!!!<a href="/profile.php?mode=register">registracija</a>!

Pomozite mi da se odlucim!!!

Postby N___N on Tue Sep 30, 2008 19:08

Ma ne smaraš, nismo ni mi ništa bolji bili. Što se lično moga iskustva tiče, za sada nisam naišla na baš, baš, baš težak ispit... A opet to ti sve zavisi od osobe do osobe.. Nekima smeta statistika, nekima genetika, botanika... I tako u krug. Mene su isprepadali na prvoj godini za ekonomiju i statistiku, da sam mislila da to nikada neću položiti... A položila sam iz prvog puta. Na drugoj bauk je bila genetika, isto sam je položila iz prvog puta... Tako da nemoj da slušaš te priče...
Ništa to nije teško, svaki predmet moraš da učiš. Ali ne i da posjediš učeći.. Pa, ocjene imaju od 6 do 10 ... :)
N___N

Postby freestyleee on Wed Oct 01, 2008 23:20

lol nisam ti rekao ali sam ja vec posijedio ali nazalost ne od ucenja nego nesto vezano za genetiku i brat mi isto tako a nijedan nije odlican ucenik odnosno student!!!Thanks!!!
freestyleee

Postby Sneni on Thu Oct 02, 2008 19:26

na prvom,koji traje 3 godine stices zvanje bachelor

U narodu poznat kao bakalar :twisted:
How I wish that I could take you by the hand,
lead you through blurry views and give you access to your own Self.
Sneni

Postby freestyleee on Wed Oct 08, 2008 9:09

HVALA VAM NARODE NADAM SE DA CE OVO POMOCI I DRUGIMA A NE SAMO MENI!!!AKO ME JOS NESTO BUDE ZANIMALO U FEZI FAKULTETA DA JA RACUNAM NA VAS?ZzZzZzOoOoPpPp!!!
freestyleee

Postby N___N on Wed Oct 08, 2008 16:30

Naravno da računaš! Šta god možemo pomoći, tu smo. :wink:
N___N

Previous

Return to Poljoprivredni Fakultet