Welcome
Dobro Došli <strong>SSPFBL Forum</strong>.

Dobro došli na forum Saveza Studenata Poljoprivrednog Fakulteta. Da bi mogli ostavljati svoje poruke i pitanja morate se registrovati. Registrujte se i postanite član našeg foruma!!!!!<a href="/profile.php?mode=register">registracija</a>!

Predmeti

Predmeti

Postby Administrator on Sat Feb 23, 2008 20:26

Da li treba uvesti nove smjerove na na našem fakultetu?
Administrator
Administrator Foruma

Postby N___N on Mon Feb 25, 2008 16:37

To ne bi bilo lose... samo koje smjerove :lol: I ovako nam je fakultet odlican, jos sa novim smjerovima, bili bi broj jedan. 8) Ma bicemo najbolji u regionu :wink:
P.S. podrzavam da se uvede veterinarstvo !
N___N

Postby jilguero on Fri Feb 29, 2008 12:36

N___N wrote: P.S. podrzavam da se uvede veterinarstvo !

pridruzujem se podrsci...
jilguero

Postby N___N on Sun Mar 02, 2008 12:25

[quote="jilguero"][/quote]
pridruzujem se podrsci...

O hvala, hvala :lol:
N___N

Re: Predmeti

Postby mladjo on Thu Mar 06, 2008 11:41

sspf wrote:Da li treba uvesti nove smjerove na na našem fakultetu?

ma naravno i ovako nemamo mjesta da se poguramo svi ....a mogli bi i neku livadsku nastavu da organizujemo- marke STAKLENIK....evo ja sam za to da moj smijer prebacimo tamo!!! a i sto se tice profesorskog kadra ja imam 4 gostujuca od 6 u ovom semestru!! ali sta fali moze se jos koji smijer nagurati pa cemo da budemo svi jedna velika sretna nezbrinuta familija..... :D
mladjo

Postby VUCKO on Thu Mar 06, 2008 12:40

i ja se slazem da treba smjerova,treba nam neki smjer koji ce upisivat iskljucivo zene,pa kad dodje njihova brucosijada....HEHEHEHE
OKO ZA OKO,I SVI CE MO BITI SLIJEPI
VUCKO

Postby Lemi on Thu Mar 20, 2008 10:33

Vucko, brate napaceni, ti se prebaci na farmaciju onda, ako ti nije dovoljno to sto treca godina farmacije ima kod nas predavanja. Sto kaze mladjo, ko god bio jer jos nisam ukopcao ko je, kad bi se na faksu otvorilo pola smjera a ne cijeli postali bi kolektivni socijalni centar za nezbrinute. Livadska nastava je po meni ok, ja bih sve dao da je pola nastave prakticnog karaktera. Vise naucim kad odem u vocnjak bilo gdje, nego na suvoparnoj teoriji i predavanjima. Mislim da predavanja treba da sluze kao dopuna prakticnoj nastavi. Druga stvar je to sto na mojoj trecoj nesrecnoj godini ima 80 ljudi... tacnije 80 vrsta gamadi za koje ne postoji gamadicid i koji se ponasaju nesto poput buva i vasi. Ko da ih je neko tjerao da studiraju. Studiranje im se svodi na dolazenje zbog pluseva i potpisa u indekse. To u mojoj generaciji treba ukinuti i mislim da ce se tako napraviti najbolja selekcija na one koji hoce da studiraju i na one "majstore, otvori zadnja, ima izaci!".... toliko o tome, a nisam ni naceo temu...
Englezi uce na Oxfordu, Francuzi na Sorboni, a Srbi ko Srbi na svojim greskama...
Lemi

Postby VUCKO on Mon Mar 24, 2008 12:18

AJDE DA MI POPIJEMO PO JEDNU PUSTI FARMACIJU,SVAKOJ IZ DZEPA VIRI ANDOL C
OKO ZA OKO,I SVI CE MO BITI SLIJEPI
VUCKO

Return to Poljoprivredni Fakultet