Welcome
Dobro Došli <strong>SSPFBL Forum</strong>.

Dobro došli na forum Saveza Studenata Poljoprivrednog Fakulteta. Da bi mogli ostavljati svoje poruke i pitanja morate se registrovati. Registrujte se i postanite član našeg foruma!!!!!<a href="/profile.php?mode=register">registracija</a>!

za pocetak...

Moderator: djordjevet

za pocetak...

Postby djordjevet on Fri Mar 07, 2008 8:22

Prije nego sto pocnu da pristizu pitanja za veterinara, zelio bih da kazem par rijeci vezano za njihovo postavljanje i moje odgovore... cisto da ne bi bilo nepoznanica...

Administrator ovog foruma me je zamolio da odgovaram na postavljena pitanja, pa cu se truditi da to radim na najbolji nacin. S obzirom na to da nisam u mogucnosti da vidim zivotinje u vezi sa kojima se postavljaju pitanja, trudicu se da dajem odgovore najbolje kako znam,na osnovu podataka koje mi budete dali. Znaci, u okviru mog znanja, iskustva i mogucnosti, nista vise. Ono sto napisem je moje misljenje, i postujem mogucnost da vi ili Vas veterinar zakljucite nesto drugo.Sto se strucnih tema tice, molio bih clanove da ne ulazimo u bespotrebne diskusije. Ako vi ili vas veterinar imate drugo misljenje,nastalo na osnovu pregleda i analize konkretnog slucaja, rukovodite se time.

Moja aktivnost na ovom forumu je cisto savjetodavna, i ima za cilj da pomogne vlasnicima i razjasni im pojedine situacije i stanja koja mogu nastati u vezi sa ljubimcima. Posto ne mogu da vidim zivotinju i steknem objektivnu sliku o njenom stanju, ne preuzimam odgovornost za eventualno nastale komplikacije i njihove posledice.
jos nesto u vezi sa mojim odgovorima....
tu sam da dajem savjete o svemu sto ima veze sa veterinom, ali ako imate nesto sto je hitno (bolesnu zivotinju, stenjenje, udese ili nesto slicno) ekspresno idite kod veta da pogleda i lijeci vasu zivotinju...a poslije postavljajte pitanja...
ja cu da odgovorim na takva pitanja (naravno), ali dok ja vidim pitanje i nadjem vremena da napisem svoje misljenje moze proci dragocjeno vrijeme....

U nadi da cemo lijepo saradjivati, pozdravljam Vas.
Djordjevet
...sve počinje i sve se završava u biblioteci...ne postoji ništa izvan knjiga...
djordjevet

Return to Ljubimci